Главная » 2014 » Декабрь » 26

Приміть наші щирі привітання зі світлими та радісними святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

В цей традиційно хвилюючий період ми поділяємо з вами надії на добре майбутнє, мирне небо та щасливу долю. У наступному 2015 році всім нам знадобиться мудрість, витримка та оптимізм. Але найголовніше побажання – міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя!

Нехай Різдвяна зірка запалить у ваших серцях вогонь любові та надасть наснаги у здійсненні найзаповітніших мрій!

... Читать дальше »

Просмотров: 205 | Добавил: КОРСЕК | Дата: 26.12.2014 | Комментарии (0)

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) на своєму плановому засіданні, що відбулось 16 грудня 2014 року, прийняла рішення «Про затвердження Змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів».

Алла Папаіка, директор Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів Комісії, розповіла: «Передусім, зауважу, що наразі нами внесено фінальні зміни до Положення, які попередньо обговорені з учасниками ринку, та погоджено його текст з усіма зацікавленими міністерствами та відомствами. Так, даним документом ми врегулювали питання, що виникають у зв’язку з розвитком інфраструктури ринку цінних паперів та стосуються зручності відстеження даних, які емітент оприлюднює в системі розкриття інформації Комісії».

Зазначимо, що ключовими нормами впроваджених новацій, є зміни до розміщення публічними акціонерними товариствами обов’язкової регулярної та нерегулярної інформації на своєму офіційн ... Читать дальше »

Просмотров: 229 | Добавил: КОРСЕК | Дата: 26.12.2014 | Комментарии (0)

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) розглянула проект Закону України «Про внесення змін до статті 30 Закону України «Про акціонерні товариства» (щодо спрощення процедури виплати дивідендів акціонерам)», внесений на розгляд Верховної Ради України народними депутатами України Воропаєвим Ю. М. та Долженковим О. В. (реєстраційний № 1249 від 04.12.2014 року). За результатами розгляду цього документу регулятор на своєму плановому засіданні 16 грудня 2014 року схвалив довідку з рекомендаціями до законопроекту.

«Комісія підтримує необхідність законодавчого врегулювання питання удосконалення процедури виплати дивідендів. Однак, регулятор вважає необхідним запропонувати внести зміни до зазначеного законопроекту народних депутатів з метою узгодження норм Законів України «Про акціонерні товариства» та «Про депозитарну систему України», що дозволить акціонерним товариствам обирати спосіб виплати дивідендів ... Читать дальше »

Просмотров: 249 | Добавил: КОРСЕК | Дата: 26.12.2014 | Комментарии (0)

Приветствую Вас, Гость!
Пятница, 17.05.2024