Главная » 2015 » Сентябрь » 3 » НКЦПФР завершує роботу над вимогами розкриття інформації емітентами цінних паперів
16:09
НКЦПФР завершує роботу над вимогами розкриття інформації емітентами цінних паперів

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) на своєму засіданні, що відбулося 1 вересня 2015 року, прийняла рішення «Про затвердження Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів».

 Наталія Хохлова, т.в.о. директора Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів, повідомила: «Даним документом  ми удосконалили зміст регулярної інформації з метою імплементації норм Другої Директиви Ради ЄС 77/91/ЄЕС,  а також порядок розкриття інформації міжнародними фінансовими організаціями, які здійснили випуск облігацій на території України та нерезидентами, цінні папери яких розміщені та/або допущені до обігу на території України».

 Зазначимо, що Положення врегульовує питання, що виникають у зв’язку з розвитком інфраструктури ринку цінних паперів та стосуються зручності відстеження даних, які емітент оприлюднює в системі розкриття інформації НКЦПФР.

 Найближчим часом документ буде направлено до Міністерства юстиції України для проходження процедури державної реєстрації.  

Просмотров: 371 | Добавил: КОРСЕК | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Приветствую Вас, Гость!
Четверг, 02.05.2024